Vakar vakarā zagļi aiznesa šādas lietas, lūgums ziņojiet man pm ja ko pamanāt no šīm lietām, būšu pateicīgs !!!
Canon EOS 70D, Canon EOS 5D MarkIII, EF 70-200 IS USM, EF 14-70 USM, Notebook ASUS Zenbook UX31, Drons DJI Phantom 2 Vision Plus un sīkumi, Gopro4, iWatch, Seikio pulkstenis, iPad2air, Flir 640t termokameru un plus ... plus ... plus ... vēl.
Pievienoju Serial Nr.:
Canon EOS 70D - 063023000604
Canon EOS 5D Mark III - 203020007485
FLIR 640T with 45° Lens - 55907027
Ar cieņu
Edgars
Zagļi uzdarbojās !!!
Last edited by edge on 18 Jan 2016, 17:56, edited 1 time in total.
Re: Zagļi uzdarbojās !!!
Ja tev kameras ID numurs zināms (no savām bildēm var apskatīties) vai arī exifā ierakstīts vārds, tad varēsi atrast kad internetā uzpeldēs kādas bildes no šīs kameras.
No RC aizgāja tikai Phantom, Jet un Futaba darbā uz stenda stāv kā apskates materiāls
Zagta manta nevienam svētību nav nesusi...
Skumji viennozīmīgi ka tā noticis...
Skumji viennozīmīgi ka tā noticis...
No mašīnas? Ubļudi...
Visus agregātus kam ir serialie pievienoju visu ražotāju atorizētajos servisos un nosūtīju ražotājiem e-mail lai ieliek blacklista.
Ja aparātam vajadzēs soft update vai servisu, bez online produktu reģistrācijas viņi neko nevarēs dabūt. Un gan jau pēc laika uzpeldēs šis mantas (lielākās).
FLIR kamera šāda var noderēt tikai profesionāļiem kuriem bez ražotāja support nekā.
Ja aparātam vajadzēs soft update vai servisu, bez online produktu reģistrācijas viņi neko nevarēs dabūt. Un gan jau pēc laika uzpeldēs šis mantas (lielākās).
FLIR kamera šāda var noderēt tikai profesionāļiem kuriem bez ražotāja support nekā.
Tur jau pa lielo viss ir pro aprīkojums, bet stikli labi grozās arī amatieru aprindās, seviški garais.
Nu kāpēc pie mums zagļiem necērt rokas pirms tam sūdu mucā izbraukājot pilsētu. Es domāju ka tas ir vairāk kā humāni.
Izsaku līdzjūtību.
Nu kāpēc pie mums zagļiem necērt rokas pirms tam sūdu mucā izbraukājot pilsētu. Es domāju ka tas ir vairāk kā humāni.
Izsaku līdzjūtību.
-
- Jauniņais
šādos gadījumos atliek tikai ķemēt lombardus un aktīvi čekot ss.lv un drīz vien kāda no nozagtajām mantām uzpeldēs. Uz policiju šādos gadījumos lielas cerības nav ko likt.