Pults priekš simulatora

Viss par pultīm un to papildrīkiem
Post Reply
User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Pults priekš simulatora

Post by Android » 28 Dec 2012, 21:58

Nesen iegādājos no viena šejienes jūzera pulti Modelkraft MP-26-DT, kurai nāca līdzi arī usb vads. Pults manuālī izlasīju, ka ar vada palīdzību var programēt pulti, kā arī izmantot to priekš simulatoriem.
Līdzi pultij bija arī disks ar instalāciju, bet tā, cik saprotu, ir paredzēta tieši programēšanai.
Kur lai dabū draiverus vai kādu programmu, lai pults intrefeiss saprastos ar kompi?
Mēģināju palaist PhoenixRC simlatoru, bet tas ar šo pulti nesaprotas.
Un vēl jautājums - kuru RC lidmašīnu simulatoru ieteiktu?
Paldies!

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 22:05

ko rāda device manager ?

un ja tur viss ok , tad paskaties zem control panel / joisticks :game pad
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 28 Dec 2012, 22:14

martins wrote:ko rāda device manager ?

un ja tur viss ok , tad paskaties zem control panel / joisticks :game pad
CP nekas nerādās :roll: Device managerī arī neparādās..

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 22:15

paskaties zem com portiem , device managerii , ja nepieinstalētos tad vajadzētu rādīties unknown device
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 28 Dec 2012, 22:21

Nu jā, pie com portiem ir: Silicom Labs CP210x USB to UART bridge (COM8).
Kas tālāk?
P.s. sanāca tāds tējkannas cienīgs jautājums :D

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 22:25

tad viss ok , spraužam klāt pulti un konfigurejam cp zem joisticks


kāds win ?
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 28 Dec 2012, 22:29

martins wrote:tad viss ok , spraužam klāt pulti un konfigurejam cp zem joisticks


kāds win ?
Win 7
Control Panelī Joysticks neparādās :roll:
A kādu simulatoru labāk nočiept?

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 22:52

arī kad pults ir klāt? , pults ieslēdzas pati kad iesprauž to vadu?
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 28 Dec 2012, 22:58

martins wrote:arī kad pults ir klāt? , pults ieslēdzas pati kad iesprauž to vadu?
Pultij slēdzis mehāniskais, bet spraužu klāt jau ieslēgtu pulti.
Pašā štekerī (usb) iedegas diode.
Hvz kāpēc tas Phoenix simulators visu laiku neatrod pašu interfeisu :klibs:

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 23:04

pamēģini spraust klāt izslēgtu pulti , kas tev tā par mistisko pulti ?
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
martins
Profesors
Posts: 1068
Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Location: Kuldīga

Re: Pults priekš simulatora

Post by martins » 28 Dec 2012, 23:06

un CP pamēģini pievienot to joistick
Image

cnc frēzēšanas darbi

User avatar
unknown
Speciālists
Posts: 133
Joined: 06 Sep 2007, 14:25

Re: Pults priekš simulatora

Post by unknown » 30 Dec 2012, 11:10

Lai Win7 tiktu pie Game Controlers:

Start -> (rakstam) joy.cpl -> ENTER


Ja pareizi visu nokalibrēsi, problēmu ar simulatoru nevajadzētu būt.
Time is over, race finished.

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 31 Dec 2012, 16:20

unknown wrote:Lai Win7 tiktu pie Game Controlers:

Start -> (rakstam) joy.cpl -> ENTER


Ja pareizi visu nokalibrēsi, problēmu ar simulatoru nevajadzētu būt.
Paldies, drusku vēlāk paprovēšu, tad uzrakstīšu kā sanāca.

User avatar
Android
Profesors
Posts: 923
Joined: 09 Sep 2012, 23:02

Re: Pults priekš simulatora

Post by Android » 01 Jan 2013, 14:40

Pie Game controllers arī nekā neatrod :roll:

Java
Speciālists
Posts: 157
Joined: 07 Sep 2012, 10:19

Re: Pults priekš simulatora

Post by Java » 01 Jan 2013, 14:45

Android wrote:Nu jā, pie com portiem ir: Silicom Labs CP210x USB to UART bridge (COM8).
Kas tālāk?
P.s. sanāca tāds tējkannas cienīgs jautājums :D
Tu skaidri zini, ka tas tavs cp210x ir pults? Es teiktu, ka tas drīzāk ir kaut kāds arduino, nevis pults.
Kā daram: atvienojam pulti, atveram device manager, vienojam klāt un skatāmies, kas jauns pienāca klāt (ja vajag, tad var atkārtot vairākas reizes).

Post Reply