Radio vadāmo modeļu forums
  
It is currently 24 Apr 2018, 19:31

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Pults priekš simulatora
PostPosted: 28 Dec 2012, 21:58 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
Nesen iegādājos no viena šejienes jūzera pulti Modelkraft MP-26-DT, kurai nāca līdzi arī usb vads. Pults manuālī izlasīju, ka ar vada palīdzību var programēt pulti, kā arī izmantot to priekš simulatoriem.
Līdzi pultij bija arī disks ar instalāciju, bet tā, cik saprotu, ir paredzēta tieši programēšanai.
Kur lai dabū draiverus vai kādu programmu, lai pults intrefeiss saprastos ar kompi?
Mēģināju palaist PhoenixRC simlatoru, bet tas ar šo pulti nesaprotas.
Un vēl jautājums - kuru RC lidmašīnu simulatoru ieteiktu?
Paldies!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:05 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
ko rāda device manager ?

un ja tur viss ok , tad paskaties zem control panel / joisticks :game pad

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:14 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
martins wrote:
ko rāda device manager ?

un ja tur viss ok , tad paskaties zem control panel / joisticks :game pad

CP nekas nerādās :roll: Device managerī arī neparādās..


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:15 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
paskaties zem com portiem , device managerii , ja nepieinstalētos tad vajadzētu rādīties unknown device

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:21 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
Nu jā, pie com portiem ir: Silicom Labs CP210x USB to UART bridge (COM8).
Kas tālāk?
P.s. sanāca tāds tējkannas cienīgs jautājums :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:25 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
tad viss ok , spraužam klāt pulti un konfigurejam cp zem joisticks


kāds win ?

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:29 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
martins wrote:
tad viss ok , spraužam klāt pulti un konfigurejam cp zem joisticks


kāds win ?

Win 7
Control Panelī Joysticks neparādās :roll:
A kādu simulatoru labāk nočiept?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:52 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
arī kad pults ir klāt? , pults ieslēdzas pati kad iesprauž to vadu?

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 22:58 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
martins wrote:
arī kad pults ir klāt? , pults ieslēdzas pati kad iesprauž to vadu?

Pultij slēdzis mehāniskais, bet spraužu klāt jau ieslēgtu pulti.
Pašā štekerī (usb) iedegas diode.
Hvz kāpēc tas Phoenix simulators visu laiku neatrod pašu interfeisu :klibs:


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 23:04 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
pamēģini spraust klāt izslēgtu pulti , kas tev tā par mistisko pulti ?

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 28 Dec 2012, 23:06 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 27 Oct 2010, 18:13
Posts: 1066
Location: Kuldīga
un CP pamēģini pievienot to joistick

_________________
Image

cnc frēzēšanas darbi


Top
 Profile  
 
PostPosted: 30 Dec 2012, 11:10 
Offline
Speciālists
User avatar

Joined: 06 Sep 2007, 14:25
Posts: 131
Lai Win7 tiktu pie Game Controlers:

Start -> (rakstam) joy.cpl -> ENTER


Ja pareizi visu nokalibrēsi, problēmu ar simulatoru nevajadzētu būt.

_________________
Ground:
OffRoad 1/8 Buggy - Xray XB8E
Air:
Q250 - ZMR250/CC3D/Emax12A/DYS1804 2300KV


Top
 Profile  
 
PostPosted: 31 Dec 2012, 16:20 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
unknown wrote:
Lai Win7 tiktu pie Game Controlers:

Start -> (rakstam) joy.cpl -> ENTER


Ja pareizi visu nokalibrēsi, problēmu ar simulatoru nevajadzētu būt.

Paldies, drusku vēlāk paprovēšu, tad uzrakstīšu kā sanāca.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jan 2013, 14:40 
Offline
Profesors
User avatar

Joined: 09 Sep 2012, 23:02
Posts: 905
Pie Game controllers arī nekā neatrod :roll:


Top
 Profile  
 
PostPosted: 01 Jan 2013, 14:45 
Offline
Speciālists

Joined: 07 Sep 2012, 10:19
Posts: 150
Android wrote:
Nu jā, pie com portiem ir: Silicom Labs CP210x USB to UART bridge (COM8).
Kas tālāk?
P.s. sanāca tāds tējkannas cienīgs jautājums :D


Tu skaidri zini, ka tas tavs cp210x ir pults? Es teiktu, ka tas drīzāk ir kaut kāds arduino, nevis pults.
Kā daram: atvienojam pulti, atveram device manager, vienojam klāt un skatāmies, kas jauns pienāca klāt (ja vajag, tad var atkārtot vairākas reizes).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Portal by phpBB3 Portal © phpBB Türkiye