Vai servo pie vainas?
Tātad ar ārā smidzināja nedaudz, nesājos pa pagalmu un sanāca netīšām izslīdēt lielākajai peļķei cauri. Viss vēl gāja kādas 10 min, līdz pazuda atpakaļ gaita un tagad kad ieslēdz rc, var braukt uz priekšu un stūrēt, bet kad pulti izslēdz, tas automātiski dod pilnā ručkā, ieslēdzot izslēdzas. Doma itkā uz servo, bet neesmu pārliecināts ( esmu jauniņais )
http://www.rchighperformancehobbies.com ... cale/58119 šāds
http://www.rchighperformancehobbies.com ... cale/58119 šāds
Re: Vai servo pie vainas?
Ja jau stūrēt var, tad servo diez vai būs pie vainas. Ja pirmais, kas pazuda, ir atpakaļgaita, tad visdrīzāk ESC pie vainas. Un pulti slēgt laukā, kamēr modelis vēl ieslēgts principā nav ieteicams, jo īpaši ar lētajām pultīm. Ja ir normāla pults, tad palasot manuāli noteikti var uzstādīt failsafe opciju, jeb, pateikit ko modelim darīt, ja pazūd signāls.
Viena no pirmajām lietām, ko man vēl ar AM pultīm iemācīja un ko vēlarvien pēc 15+ gadiem ievēroju:
Pie ieslēgšanas sākam ar pulti, pēc tam uztvērēju.
Pie izslēģšanas vispirms izslēdzam uztvērēju, pēc tam pulti.
Viena no pirmajām lietām, ko man vēl ar AM pultīm iemācīja un ko vēlarvien pēc 15+ gadiem ievēroju:
Pie ieslēgšanas sākam ar pulti, pēc tam uztvērēju.
Pie izslēģšanas vispirms izslēdzam uztvērēju, pēc tam pulti.
-=Associated RC8B3.1e=- -=Nosram 2000kV=-
-=Xray XB4=- -=CS Electronics 5.5T=-
-=Associated B6.1=- -=CS Electronics 6.5T=-
-=Awesomatix A800X=- -=LRP X12 13.5T=-
-=Xray XB4=- -=CS Electronics 5.5T=-
-=Associated B6.1=- -=CS Electronics 6.5T=-
-=Awesomatix A800X=- -=LRP X12 13.5T=-
Cik noprotu esc nemaz nav šitam, motoriņš, servo, baterija un pults.
- energologs
- Profesors
Kur paliek tas kas komandas dod ( šitam, motoriņš, servo ) ?rufzshy wrote:Cik noprotu esc nemaz nav šitam, motoriņš, servo, baterija un pults.
Es ja godīgi nezinu, zem mašīnītes tikai iepriekš minētie, varētu būt kad iekšā servo?
dotajā linkā jau redzams, ka servo ir combo, tātad esc ir tajā korpusā
Ir iespēja ielikt citu servo? un kādu
Kā jau minēja tas ir kombo - ESC (regulātors) + Servo. Divi vienā. Vajadzēs tad gan ESC gan servo mainīt. Uztvrējs jau Tev atsevišķi ir vai ne? Vai arī kopā?rufzshy wrote:Ir iespēja ielikt citu servo? un kādu
Vai pēc izžūšanas neatsāka strādāt atpakaļ gaita?
Man grūti atbildēt, esmu jauniņais šajā visā, un nē, es biju izjaucis lai izžūst, bet nekas nemainījās
Cik skatos pēc bildēm ta Tev tur viss ir vienā - ESC+Uztvērējs+Servo. Tā kā nāksies viss drīzāk pirks tādu pašu vietā vai arī domāt kā dabūt visu iekšā atsevišķi - bet vai ir vērts???rufzshy wrote:Man grūti atbildēt, esmu jauniņais šajā visā, un nē, es biju izjaucis lai izžūst, bet nekas nemainījās
Laikam Tev šāds sanāk? - https://www.youtube.com/watch?v=iqusEEWakLA
Tur laikam arī BIND ir virsū, esi mēģinājos nobindot pa jaunu???
Tieši tāds, es mēģināju nobindot, bet nekas nemainās, nevarēju nekur atrast jaunu
Vienkārši uztvērējs apjūk un nezin ko darīt tāpēc liek gāzēt tāpēc pūlti jāslēdz pirmo un ārā pēdējo
failsafe funkcija nav?
Bija līdzīga problēma kad pārliku uztvērējus. Atlika tikai failsafe pārprogrammēt neitrālajā un viss ok.
Bija līdzīga problēma kad pārliku uztvērējus. Atlika tikai failsafe pārprogrammēt neitrālajā un viss ok.
Problēma jau tajā ka ja pazūd pēkšķi signāls (mazums aizkrīt, nokrīt, aizbrauc aiz līkuma/kalna/mājasutt) tad ar modelis tik dragās uz priekšu.Rutulis wrote:Vienkārši uztvērējs apjūk un nezin ko darīt tāpēc liek gāzēt tāpēc pūlti jāslēdz pirmo un ārā pēdējo